Vse kategorije
EN

Novice podjetja

Domov> Novice > Novice podjetja

Pomoč strankam

+ 86 13548659522

+ 86 73186394561

[e-pošta zaščitena]

št. 804, 2. stavba, št. 68 Luositang Road, cona gospodarskega in tehnološkega razvoja Changsha, mesto Changsha, provinca Hunan, PR Kitajska 410100

Changsha TENCAN je sodeloval na razstavi PM China 2016

Čas: 2016-05-06 Ogledi: 43

29. aprila se je 9. Šanghajska mednarodna razstava praškaste metalurgije, cementnih karbidov in napredne keramike, ki je potekala v šanghajskem kitajskem kongresnem in razstavnem centru Everbright, uspešno zaključila. Mi, Changsha Tianchuang Powder Technology Co., Ltd smo sodelovali na razstavi.

Razstava PM Shanghai je ena največjih in najbolj znanih razstav karbidnih in keramičnih materialov na Kitajskem. Nekateri naši izdelki, kot so prozorni predal za rokavice (akrilni predal za rokavice), super mini planetarni krogelni mlin za uporabo v predalu za rokavice, laboratorijski kroglični mlin in planetarni krogelni mlin z zaslonom na dotik, so bili prikazani na razstavi, ki je privabila številne obiskovalce iz domačih in v tujini. Zbrali so se na stojnici, da bi si ogledali, se posvetovali ali razpravljali in postavljali številna vprašanja o mletju, mešanju in razprševanju laboratorijskih vzorcev, s katerimi so se srečevali pri vsakodnevnem eksperimentu.

Razstava PM v Šanghaju je plodno potovanje, kjer smo med razstavo dobili več pozornosti in osredotočenosti ter veliko nasvetov in pričakovanj končnih strank in trgovcev. Prepričani smo, da nam bo razstava v prihodnosti pomagala pri razvoju in posodobitvi naprednejše tehnologije laboratorijskih praškov in rešitev za pripravo laboratorijskih vzorcev.

1

2

3

Vroče kategorije